Brug for hjælp? Ring +45 50676767

Viden om vand

Vand er fantastisk, enkelt, kompliceret og helt umulig at leve uden.
At lære om vand er mange ting, og vi har erfaret at uanset i hvilken retning vi går, så åbner der ser i masse nye spændende vinkler på vand.

Vi vil på disse sider viderebringe en masse spændende måder at anskue vand på, så du selv kan fordybe dig. Når vi støder ind i artikler og rapporter lægger vi dem op her så du altid er up to date, og vi anbefaler du følger os på instagram ”ORDNUNGTRADE”, hvor vi altid lægger nye produkter/kilder op, smagsoplevelser og meget mere.

Vand kommer fra himlen, allerede her efter de første 3 ord ved vi det bliver vanskeligt, da der en lang række teorier om hvor vand kommer fra. Så det følgende er en introduktion i hurtig udgave, for at give en hurtig forståelse af vand og dens oprindelse og hvor de mange nuancer i vandet kommer fra.

Vand kommer fra himlen som regn og lander på jorden, sandet, bjerget eller havet og siver derefter ned. Hver underlag jord, sand, vand eller klippe er med til at give vandet dets mineralske sammensætning.

Og netop denne sammensætning af mineraler eller manglen på samme giver hver enkelt af vores vand deres unikke smag, farve og fylde. Der kan sættes mange ord på hvad vand smager af, men et er sikkert, det smager meget forskelligt, hvis man bliver præsenteret for det.

Det vand vi i drikker i Skandinavien, er meget svagt på mineraler, og vi plejer af sige at det hører til i de første 10% af smagsspektret.

Meget forenklet kan man sige at smagsspektret går fra det rene regnvand til saltvand i vandet og der derimellem lægger masser af spænende smage afhæng af hvilet ”terrior” vandet har været igennem på vej ned i jorden og op i glasset.

Vi har i Ordnung Trade lavet en enkel skela, der går fra det rene regnvand til det hårde saltvand, hvor vi placerer vores vand i, så er det enkelt for dig at se hvor mange mineraler og smag du kan forvente dig når du prøver.

Rigtig god fornøjelse

BRANDS